Startpagina Producten Onderhoud Projecten
                                                        Dakbedekkingsbedrijf Reeuwijk
                                                                       Leeghwaterstraat 33-02
                                                               2811 DT Reeuwijk
                                                           Tel.: (0182)300345
                                                                   info@reeuwijkdakbedekking.nl
Contact
Bitumineuze dakbedekking De meest gebruikte dakbedekking is bitumineuze dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking is ideaal voor een plat dak of een licht hellend dak. De meeste platte daken in Nederland zijn bedekt met bitumen dakbedekking. De gemiddelde levensduur ligt tussen de 15 en 20 jaar.
EPDM dakbedekking EPDM dakbedekking is bijzonder in zijn soort . Deze vorm van dakbedekking heeft ongekend veel voordelen.EPDM dakbedekking is geschikt voor ieder dak . Doordat het materiaal zo elastisch is,kunnen wij dit in iedere vorm leggen. Ook is deze vorm van dakbedekking zeer geschikt als ondergrond voor sedumdaken en het bekleden van goten EPDM heeft een levensduur van ongeveer 30 jaar. .
PVC dakbedekking
PVC dakbedekking is een zeer duurzaam product dat toepasbaar is voor verschillende soorten daken. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. PVC dakbedekking wordt aangebracht met hete lucht dus geen brandgevaarlijke situaties op het dak.
Zink Zink is een duurzaam product wat wordt gebruikt voor het maken van goten en hemelwaterafvoersystemen. Ook wordt zink toegepast voor afwerking van dakranden bij daken van bitumen , pvc of epdm. U kan ook kiezen voor het bekleden van uw dak of gevel met zink hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.
Lichtkoepels en lichtstraten Lichtkoepels en lichtstraten zijn goede mogelijkheden om op een natuurlijke wijze daglicht te krijgen in uw woning of bedrijfspand. Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen , zo kunt u kiezen voor een vaste opstand of een die open gezet kan worden. Eventueel is uw lichtkoepel te voorzien van een elektrische bediening en insectenhor.